Primăria Puchenii Mari

Media➠ Învestirea în funcția de primar a domnului Constantin Negoi, alegerea în functia de viceprimar a domnului Constantin Herea și validarea membrilor Consiliului Local Puchenii Mari

Astăzi, 25 iunie 2016, la Căminul Cultural din Pietroșani, în prezența a peste 100 de cetățeni, a avut loc învestirea în funcția de primar al comunei Puchenii Mari a domnului Negoi Constantin. Ceremonia de învestire a fost realizată de către domnul Mihai Condrescu, reprezentantul Instituției Prefectului Județul Prahova.

Tot astăzi a fost validat consiliul local al comunei Puchenii Mari, a fost depus jurământul de catre primar și consilieri și a fost aprobat numărul și componența comisiilor de specialitate.

Prin votul consilierilor prezenți, viceprimar al comunei Puchenii Mari, este începând de astăzi, domnul Herea Constantin.

Mai jos puteți vedea câteva instantanee de la ceremonia de învestire precum și de la spectacolul artistic oferit de formația de dansuri populare a Școlii Gimnaziale Pietroșani, "Mugurași de primăvară".


Învestire-1Învestire-2Învestire-3Învestire-4Învestire-5Învestire-6Învestire-7Învestire-8Învestire-9Învestire-10Învestire-11Învestire-12Învestire-13Învestire-14Învestire-15Învestire-16Învestire-17Învestire-18Învestire-19