Primăria Puchenii Mari

Anunțuri anul 2021➠Cadouri de Crăciun-2021

În această săptămână ne-am propus să le aducem un zâmbet în suflet celor mici care studiază la unitățile de învățământ aflate în administrarea Primăriei Puchenii Mari și am programat cu Moș Crăciun, ca de astăzi, timp de 3 zile, primarul Constantin Negoi și viceprimarul Constantin Herea, în calitate de ajutoare speciale din Laponia, țara Moșului, să oferim tradiționalele cadouri.

“Moș Crăciun cu plete dalbe”, “Steaua sus răsare” și o mulțime de alte colinde s-au aflat în repertoriul elevilor Grădiniței și cei ai Școlii Pietroșani cu care ajutoarele Moșului au fost răsplatite pentru cadourile ce le-au oferit.

Mâine, 21 decembrie 2021, ne vom întâlni de la orele 10.00 cu elevii Grădiniței și ai Școlii Miroslăvești, iar de la ora 11.00 cu elevii Școlii Puchenii Moșneni.
Miercuri, pe 22 decembrie, vom oferi de la ora 9.30, cadouri elevilor de la Grădinița Odăile unde avem grupele de copii din Odăile și Puchenii Mari iar de la ora 11.00 ne vom întâlni la Școala Puchenii Mari cu elevii claselor 0-VIII.