Primăria Puchenii Mari

Anunțuri anul 2020➠Apă și canalizare în Puchenii Mari-3 Martie 2020

Primele cupe de pământ din cadrul proiectului de extindere a rețelei de apă și canalizare au fost excavate astăzi în satul Moara iar de mâine, 4 martie 2020, încep lucrările și în satele Pietroșani și Puchenii Moșneni.

Cu toate că finanțarea acestui proiect,17.590.527,00 LEI, a fost aprobată încă din decembrie 2017, legislația românească foarte stufoasă și procedura de acordare a autorizațiilor și avizelor din partea instituțiilor statului ne-au făcut să pierdem mai mult de 2 ani.

Astăzi, 3 martie 2020, asocierea de firme S.C.Atopum Invest SRL-S.C.Sava Serv Construct SRL-S.C. E-One Construct S.R.L., S.C.Sirius Proiectare Studii SRL, a inițiat cea de-a doua fază a proiectului de extindere prin poziționarea în comuna noastră a 3 echipe de profesioniști care vor crește gradul de modernizare și confort al comunei noastre prin lucrările în zona de apă, canalizare și racordare a acestei din urmă utilități la cele 3 stații de epurare existente, necesități de uz curent care ne vor plasa în rândul comunelor de rang european.

Lucrările se vor desfășura inițial cu prioritate pe anumite străzi care sunt incluse într-un program cu finanțare europeană ce vizează modernizarea lor prin turnarea unui covor asfaltic și refacere a podețelor de acces către locuințele cetățenilor și totodată se va face regularizarea șanțurilor de scurgere a apelor pluviale.

Ne cerem, pe această cale, scuze pentru disconfortul pe care îl veți resimți în perioada următoare însă cu toții trebuie să conștientizăm că pentru a avea trebuie să construiești și, de cele mai multe ori, procesul de construcție implică praf, circulație îngreunată pe anumite sectoare de drum, podețe de acces către locuințe deteriorate, pe care Primăria Puchenii Mari se angajează să le refacă.

Nu uitați că angajații Primăriei sunt gata să vă ajute în orice problemă așa cum o voi face și eu, motiv pentru care, încă o dată, publicăm numărul de telefon mobil al primarului:0744.339.000