Primăria Puchenii Mari

Anunțuri anul ➠Acțiuni de igienizare a domeniului public

În acțiunile noastre constante de curățenie pe domeniul public am observat că deși s-a redus numărul depozitărilor de deșeuri rezultate din demolări și construcții, fenomenul este încă departe de ceea ce ne-am propus, zero poluare a solului.

Pe de o parte noi facem curățenie și pe de alta, diferite persoane, credem noi că din alte localități, aduc ceea ce le prisosesc prin curte și pe care nu știu că le pot da companiei ROSAL.

După ce noi strânsesem gunoaiele aflate în diferite zone ale domeniului public din Puchenii Mari, în zona podului CFR de peste Râul Prahova s-au deplasat pe 31 mai reprezentanți ai Gărzii de Mediu care au identificat depozitări de deșeuri din construcții și demolări. Constatarea a adus cu sine și o sancțiune contravențională de 50.000 de lei aplicată Primăriei, din care, trebuie să plătim conform legii, 12.500 lei în termen de 15 zile.


Facem un apel la cetățenii din comună să ne sprijine mai activ în stăvilirea acestui fenomen al depozitării de deșeuri pe domeniul public prin semnalarea acestor fapte la următoarele numere de telefon:
-0744339000 – Primar Constantin Negoi
-0722562949 – Viceprimar Constantin Herea

Totodată le aducem la cunoștință tuturor celor care demolează, reabilitează sau construiesc o locuință că pot apela cu încredere ROSAL la numărul de telefon, 0244546625, pentru a le fi ridicate deșeurile și molozul în deplină siguranță și legalitate.